Sigla DimosMovie1Movie2Movie3Movie4Movie5Movie6Movie7Movie8

 

SC. DIMOS IMPEX S.R.L.


Dimos in English Dimos Romana

A fost înfiintata in anul 1992 si are ca obiect de activitate comercializarea de aparatura profesionala pentru Industria Hoteliera si Alimentatie Publica si aparate electronice si electrocasnice. Un alt obiect de activitate consta in servisarea, montarea si punerea in functiune a aparaturii profesionale si de uz casnic.

Dimos Impex are sediul social în Constanta, strada Bucuresti numarul 26A (departamentul service), un showroom pe strada Oborului numarul 47 ( departamentul comercial). Societatea are un numar de peste 60 de angajati.

  • Pentru buna desfasurare a activitatii societatea dispune de:
  • Un spatiu de 400 metri patrati alocati departamentului service
  • un spatiu de 250 metri patrati showroom de prezentare produse profesionale si casnice
  • Depozite pentru marfa
  • Un parc auto de 15 autovehicule dintre care 2 autovehicule pentru transport marfa

Societatea dispune de personal tehnic autorizat, calificat pentru coordonarea si executia lucrarilor de service in garantie si post - garantie, iar pentru servisarea centralelor termice exista autorizatii ISCIR.

Echipa Dimos poate asigura fiecarui beneficiar un concept funcțional unic pentru activitatea pe care o desfasoara. Toate produsele comercializate respecta filosofia Dimos orientata spre satisfacerea clientului, raspunzand punctual la toate exigentele sale. Toate produsele propuse de Dimos garanteaza productivitatii inalte pastrand, in acelasi timp, proprietatile organoleptice ale alimentelor, dovedindu-se astfel instrumente de lucru profesionale conform standardelor U.E. si a tuturor normativelor de siguranta in vigoare.

Astfel, pe baza conceptului asigurat, clientii nostri au certitudinea achizitionarii unor produse sigure, perfect functionale si pe deplin compatibile cu afacerea lor.

Printre marcile pe care le comercializam putem enumera : WHIRLPOOL, ELECTROLUX, ZANUSSI, HEISS, BAXI, WFLEX, LIEBHERR.

Compartimentul vanzari produse electronice si electrocasnice a luat amploare în urma semnarii unor contracte de reprezentare cu cele mai importante marci de produse care au luat hotararea ca piata din Romania este una importanta pentru acestea. Cel mai important contract de reprezentare este cel pentru marca WHIRLPOOL si ELECTROLUX pentru care s-a pus la punct un lant de distributie către parteneri importanti.

O pondere importanta din cifra de afaceri o constituie vanzarile de produse electrocasnice incorporabile marca WHIRLPOOL destinate bucatariilor confectionate la comanda.

Pentru toate produsele pe care le comercializăm asigurăm transport gratuit pentru beneficiarii din județul Constanta, de asemenea, asiguram punerea in functiune a fiecarui aparat si instructajul de rigoare, daca este necesar.

Strategia de asigurare a calitatii a S.C. DIMOS IMPEX S.R.L. se incadreaza legislatiei in vigoare si este în conformitate cu statutul sau privind domeniul de activitate. In acest sens societatea dispune de personal autorizat pe domenii de activitati privind asigurarea calitatii pe fiecare compartiment in parte. Ca dovada pentru asigurararea calitatii si a impunerii un standard inalt de calitate la data de 13 decembrie 2006 societatea a fost certificata conform standardelor ISO 9000 si SR EN ISO 9001:2001\ELOT EN ISO 9000:2001.


 

Toate logo- urile si marcile apartin firmelor respective.
Informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ.
Pentru republicarea de informatii de acest site apasati aici